Utemeljivači sajma:


valjevska pivara


dunav osiguranje


lepo polje


malina impex


elbi


stanojevic


odeon


mlekar

Sajam privrede SPREG 2012


O SAJMU SPREG

Sajam privrede kolubarskog okruga “SPREG” je najveća privredno-poslovna sajamska manifestacija u zapadnoj Srbiji, a prvi put je organizovan 2004. godine.

Idejni tvorac i organizator sajma privrede u Valjevu je Agencija za marketing Gatti iz Valjeva, a suorganizatori su Kolubarski Upravni Okrug i RPK Valjevo.

Sajam je opšteg karaktera, a do sada, na prethodnih devet sajmova, učestvovalo je preko 800 izlagača iz kolubarskog i drugih okruga Srbije. Na svakom od sajmova dominirala je izlagačka struktura: 65% proizvodne delatnosti, a 35% oblast usluga. Po organizacionoj strukturi, učesnici sajmova su: holding kompanije, poslovne grupacije, razna preduzeća i udruženja, kao i male preduzetničke radnje.

SAJAM PRIVREDE SPREG 2012 SAJAMSKI KATALOG

SAJAM SPREG 2011 KATALOG IZLAGACA

SAJAM SPREG 2012 KATALOG IZLAGACA

“SPREG” je za devet godina održavanja posetilo preko 40.000 građana kolubarskog okruga, oko 8.000 poslovnih ljudi iz cele Srbije, ali i mnogobrojne privredne delegacije i predstavnici drugih zemalja, regiona i gradova sa kojima Grad Valjevo ima uspešnu privrednu, kulturnu i institucionalnu saradnju.

Sve aktuelne informacije i vesti sa sajma SPREG možete isključivo pratiti na oficijelnom websajtu manifestacije na adresi:

sajam spreg sajt

Sajam je organizovan po svim standardima ovakvih manifestacija. Cela priredba ima odgovarajuću medijsku promociju preko sredstava javnog informisanja lokalnog i šireg karaktera.

sajam spreg ideja sugestije predlozi ucesce


Sve vesti vezane sa sajam SPREG možete pratiti putem valjevskog portala ugradu.info, kao i na websajtu Grada Valjeva i drugim srpskim internet portalima.


2013 © Marketing agencija Gatti