Marketing agencija Gatti - Pokret


AKTUELNO


Pokrenuli smo zvaničnu web prezentaciju najveće privredno-poslovne sajamske manifestacije u zapadnoj Srbiji - sajma privrede kolubarskog okruga SPREG. Od danas, sve detalje i informacije o sajmu možete pratiti isključivo na adresi www.sajamspreg.com.

Nezvaničan raspored štandova u izložbenoj hali - SPREG 2012.
Preuzmite klikom ovde.

PREUZMITE NAJNOVIJI INFORMATIVNI DOPIS NAMENJEN SVIM POTENCIJALNIM IZLAGAČIMA I DRUGIM UČESNICIMA OVOGODIŠNJEG SAJMA.

Deveti sajam privrede kolubarskog okruga "SPREG 2012" održaće se u Valjevu u aprilu mesecu ove godine u novom ekskluzivnom prostoru Omni Centra. Detaljnije na stranici sajma.

Iz štampe je izašao novembarski broj reklamnog lista MIKS 014. Elektronsku verziju možete pogledati klikom ovde.

Poštovani klijenti i poslovni saradnici, od 01.11.2011. godine uveli smo novi telefonski broj putem koga ćete moći da nas kontaktirate - 014/245-508.

Valjevski privredni adresar 2011
U septembru 2011. godine izdato je treće specijalno izdanje reklamnog lista Miks 014 - Privredni Adresar Grada Valjeva za 2011. godinu. Tiraž je 1000 primeraka, a Adresar će biti distribuiran privrednim subjektima na području Grada Valjeva i regije. Elektronsku verziju Adresara možete preuzeti ovde.

Pripreme za ovogodišnji "SPREG" se polako privode kraju. Uskoro ćete na našem sajtu moći da pogledate kompletan spisak izlagača kao i elektronski sajamski katalog. Preuzmite kompletan program sajma klikom ovde.

Prijavljivanje za učešće na Osmom sajmu privrede kolubarskog okruga "SPREG 2011" je u toku!

2013 © Marketing agencija Gatti